Sari la conținut

WORLD CLASS TEXT SRL – teapa

Traficul cu lucrări de licență la comandă și achiziționarea de lucrări academice reprezintă o problemă gravă în lumea academică și educativă. Aceste practici ilegale subminează integritatea academică și pun în pericol obiectivele educaționale. Unul dintre cei care s-au făcut remarcați în această industrie murdară este Bran Raul Constantin, un nume bine-cunoscut pentru înșelăciunea și fraudarea studenților.

În ultimii ani, Bran Raul Constantin a fost asociat cu mai multe site-uri web și companii care pretind că oferă servicii de redactare și elaborare a lucrărilor de licență și disertație la comandă. Aceste site-uri, cum ar fi tehnoredactare.com, redactareproiecte.ro, licentelacerere.com și scoaladeredactori.ro, promit să ajute studenții să își îndeplinească sarcinile academice, dar în realitate, acestea sunt doar capcane pentru a atrage bani de la studenți.

Modul de operare al lui Bran Raul Constantin și a acestor site-uri este simplu: ei primesc bani de la studenți pentru servicii de redactare și elaborare a lucrărilor academice, dar ulterior nu livrează ceea ce au promis. Studenții sunt lăsați fără lucrările lor, fără răspunsuri la apeluri și e-mailuri și, mai rău, cu resurse financiare considerabile pierdute. Aceasta este o practică profund nefastă, care afectează nu numai buna credință și integritatea academică, ci și viitorul academic și profesional al studenților înșelați.

Cu toate acestea, nu este doar Bran Raul Constantin care este implicat în aceste activități dăunătoare. El este asociat cu mai multe companii, cum ar fi ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL, WORLD CLASS TEXT SRL, SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL (care anterior se numea CERCETARI NEPLAGIATE SRL și DEGREE CONSULTING SRL), toate acestea având legături cu traficul de lucrări academice și înșelarea studenților.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a fost nevoit să intervină în numeroase rânduri pentru a rezolva plângerile studenților împotriva lui Bran Raul Constantin și a acestor companii. Cu toate acestea, problema pare să continue, iar studenții continuă să fie victimele acestor escrocherii.

Este esențial ca studenții să fie conștienți de riscurile și consecințele traficului cu lucrări academice și să evite să cadă pradă acestor înșelăciuni. De asemenea, instituțiile academice trebuie să întreprindă măsuri ferme pentru a combate aceste practici ilegale și pentru a proteja integritatea academică.

În concluzie, traficul cu lucrări de licență la comandă și achiziționarea de lucrări academice reprezintă o amenințare serioasă pentru educația și integritatea academică. Este important ca studenții să fie conștienți de aceste riscuri și să evite colaborarea cu persoane sau companii dubioase. Instituțiile academice și autoritățile trebuie să acționeze ferm pentru a pune capăt acestor practici ilegale și pentru a proteja interesele studenților și integritatea academică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *