Sari la conținut

Acest pagina a fost creata pentru a ajuta oamenii cinstiți, care muncesc din greu pentru banii lor, sa se ferească de țepari și escroci care vor să facă bani ușor, in special de țeparul Bran Raul Constantin si firmele lui cu care da ȚEAPĂ  ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL, CUI: 48455074, WORLD CLASS TEXT SRL , CUI: 42231280, SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL, CUI: 36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL) , Bran Raul Constantin. BRAN RAUL CONSTANTIN, născut la data de 21.06.1982, cu domiciliat în satul Domneşti, com. Domneşti, str. Ciutaci nr. 2, jud. Ilfov, BRAN RAUL CONSTANTIN cetăţean român, sex masculin, fiul lui Aurel şi Steluţa, posesor al CI seria IF nr. 851923, eliberată de SPCLEP Domneşti la data de 14.12.2022 şi valabilă până la data de 03.08.2031 conform datelor din Monitorul Oficial Partea a IV-a nr. 1819 din 21.04.2023 – publicaţii ale agenţilor economici..

Ai fost si tu INSELAT & ESCROCAT pe tehnoredactare.com , redactareproiecte.ro , licentelacerere.com , scoaladeredactori.ro ?

Te ajut GRATUIT și fără nici un fel de obligații să îți RECUPEREZI INTEGRAL BANII, în maxim 2 săptămâni. Totul este LEGAL și CONFIDENȚIAL, fără nici un fel de risc! CONTACTEAZĂ-MĂ chiar acum! Nu ai nimic de pierdut!!

Trimite-ne un mesaj daca ai fost inselat sau ai luat teapa!
Te ajutam sa iti recuperez banii – legal si sigur!

ȚEAPĂ CU LUCRĂRI DE LICENȚĂ LA COMANDĂ.

Escrocherie cu redactare lucrări de licență și disertație.
Înșelăciune lucrare de licență.

Fraudă și trafic cu lucrări licență la comandă.
  Traficul cu lucrări de licență la comandă, cunoscut și sub denumirea de „achiziționarea și vânzarea de lucrări academice” sau „comerțul cu lucrări școlare”, se referă la practica de a furniza sau achiziționa lucrări academice, precum teze de licență, disertații, eseuri sau rapoarte, în schimbul unor sume de bani sau a altor servicii. Aceasta este o formă de fraudă academică și încalcă regulile și normele academice ale majorității instituțiilor de învățământ superior.

  Iată câteva aspecte cheie legate de traficul cu lucrări de licență la comandă:

  1. Ilegalitate: Traficul cu lucrări de licență la comandă este ilegal în multe țări și poate atrage consecințe legale pentru cei implicați, inclusiv furnizorii și cumpărătorii de lucrări.
  2. Fraudă academică: Atunci când studenții prezintă lucrări academice cumpărate ca fiind munca lor originală, comit fraudă academică. Aceasta este o încălcare gravă a principiilor academice ale onestității și originalității.
  3. Subminarea integrității academice: Traficul cu lucrări de licență la comandă subminează integritatea academică a instituțiilor de învățământ superior și a sistemului educațional în general.
  4. Consecințe academice: Instituțiile academice pun în aplicare politici stricte împotriva plagiatului și fraudă academică. Studenții care sunt prinși folosind lucrări de licență la comandă pot primi sancțiuni academice severe, inclusiv exmatricularea.
  5. Efecte negative asupra educației: Utilizarea lucrărilor de licență la comandă împiedică studenții să învețe și să se dezvolte în mod adecvat. Educația are ca scop dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor, iar traficul cu lucrări academice nu permite acest lucru.
  6. Riscuri de reputație: Atât studenții, cât și instituțiile academice pot suferi daune semnificative în ceea ce privește reputația dacă sunt implicați în traficul cu lucrări de licență la comandă.

  Traficul cu lucrări de licență la comandă este o practică neloială și ilegală care subminează integritatea academică și educația corectă și echitabilă. Pentru a promova integritatea academică, este esențial să se evite această practică și să se respecte normele etice și academice în mediul academic.