Sari la conținut

⭐☆☆☆☆ Păreri

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro: Nume: Mihai G. Facultate/Universitate: Facultatea de Drept, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” Rating: ⭐☆☆☆☆Serviciul oferit de RedactareProiecte.ro este absolut dezastruos. Ca student la Facultatea de Drept, am încredințat redactarea lucrării mele de licență acestui site, iar rezultatul a fost o mare dezamăgire. Lucrarea era atât de plagiată încât am primit un zero fără drept de contestație și am fost chemat la o discuție cu conducerea facultății. Aceasta a fost o experiență umilitoare și regretabilă pe care nu doresc să o trăiască nimeni.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com: Nume: Ana-Maria D. Facultate/Universitate: Facultatea de Științe Economice, Universitatea de Vest din Timișoara Rating: ⭐☆☆☆☆Ca studentă la Facultatea de Științe Economice, am căutat un serviciu de redactare pentru lucrarea mea de masterat și am ajuns la TehnoRedactare.com. Din păcate, am fost grav dezamăgită de calitatea lucrării furnizate. Nu doar că era plagiată masiv, dar și structura era haotică și confuză. Am eșuat examenul de licență din cauza acestui fiasco. Acest serviciu nu ar trebui să existe, iar alți studenți ar trebui să fie avertizați cu privire la riscurile implicate.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro: Nume: Ionut S. Facultate/Universitate: Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași Rating: ⭐☆☆☆☆Sunt student la Facultatea de Medicină, și am căzut victimă serviciilor dezastruoase ale RedactareProiecte.ro. Am fost atât de dezamăgit de calitatea lucrării mele de licență că nu am avut încotro decât să o resping și să o refac de la zero. Aceasta a însemnat un stres suplimentar și costuri financiare neprevăzute. Este inacceptabil ca un astfel de serviciu să profite de studenți în această manieră.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com: Nume: Roxana M. Facultate/Universitate: Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București Rating: ⭐☆☆☆☆Ca studentă la Facultatea de Științe Politice, am crezut că TehnoRedactare.com îmi va oferi sprijin în redactarea lucrării mele de licență. Cu toate acestea, ceea ce am primit a fost departe de a fi ceea ce mi se promisese. Lucrarea era plină de fragmente copiate și fără nicio consistență logică. A trebuit să petrec mult timp corectând și îmbunătățind-o pentru a o face acceptabilă. Este inadmisibil să profiți de studenți în acest mod și să le afectezi parcursul academic.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro: Nume: Ana-Maria D. Rating: ⭐☆☆☆☆ Facultate/Universitate: Facultatea de Științe Economice, Universitatea Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA)Am fost studentă la Facultatea de Științe Economice a Universității SNSPA și am decis să folosesc serviciile RedactareProiecte.ro pentru o lucrare de licență. Din păcate, am primit o lucrare de o calitate atât de slabă încât a fost respinsă din prima încercare de către comisia de evaluare. Am fost foarte dezamăgită de lipsa lor de profesionalism și de calitatea serviciilor oferite.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com: Nume: Ionel M. Rating: ⭐☆☆☆☆ Facultate/Universitate: Facultatea de Drept, Universitatea din BucureștiAm studiat la Facultatea de Drept a Universității din București și am fost atras de promisiunile TehnoRedactare.com de a oferi lucrări de licență de calitate. Cu toate acestea, am fost ulterior dezamăgit să constat că lucrarea mea era plină de fragmente copiate și că nu corespundea standardelor academice. A trebuit să o corectez pe cont propriu pentru a evita exmatricularea.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro: Nume: Elena P. Rating: ⭐☆☆☆☆ Facultate/Universitate: Facultatea de Litere, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-NapocaAm fost studentă la Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și am apelat la serviciile RedactareProiecte.ro pentru o lucrare de licență în limba română. Cu toate că am plătit sume considerabile de bani, lucrarea pe care am primit-o era plină de erori gramaticale și stilistice. A trebuit să o revizuiresc complet pentru a putea fi acceptată.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com: Nume: Andrei C. Rating: ⭐☆☆☆☆ Facultate/Universitate: Facultatea de Științe Politice, Universitatea din CraiovaCa student la Facultatea de Științe Politice de la Universitatea din Craiova, am apelat la TehnoRedactare.com pentru o lucrare de licență. Din nefericire, am primit o lucrare plină de erori și fragmente copiate. Am fost forțat să fac corecții masive și să-mi asum responsabilitatea pentru calitatea slabă a lucrării. Nu recomand acest serviciu sub nicio formă.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro:

 • Nume: Ioana M.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Economie, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
Sunt extrem de dezamăgită de serviciile oferite de RedactareProiecte.ro. Am comandat o lucrare de licență pentru Facultatea de Economie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și rezultatul a fost dezastruos. Lucrarea era plină de erori gramaticale și de conținut și, din păcate, a fost plagiată masiv. A trebuit să muncesc din greu pentru a corecta totul și pentru a evita sancțiuni academice grave. Nu îi recomand pe nimeni să apeleze la acești escroci.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com:

 • Nume: Andrei C.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
TehnoRedactare.com este un serviciu total neprofesionist. Am plătit pentru o lucrare de licență pentru Facultatea de Drept la Universitatea de Vest din Timișoara, iar ceea ce am primit a fost o dezamăgire completă. Lucrarea era un amalgam de texte copiate și nu avea nicio legătură cu cerințele mele. Este frustrant să vezi că plătești pentru ajutor academic și primești doar o teapă. Evitați cu orice preț acest serviciu.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro:

 • Nume: Maria P.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Litere, Universitatea din București
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
Sunt un student la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, iar experiența mea cu RedactareProiecte.ro a fost un coșmar. Am comandat o lucrare de licență și, în schimbul unei sume considerabile de bani, am primit o lucrare mediocră, plină de greșeli și copiată din diverse surse online. Este inacceptabil să vezi că un astfel de serviciu operează și profite de pe urma studenților. O recomandare clară: evitați acest serviciu și redactați lucrările singuri sau căutați ajutor academic legitim.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com:

 • Nume: Andrei B.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Informatică, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
TehnoRedactare.com este un adevărat dezastru. Am avut nevoie de ajutor pentru o lucrare de licență la Facultatea de Informatică, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, și am ales să apelez la ei. Din păcate, rezultatele au fost catastrofale. Lucrarea a fost o compilație fără sens de informații și a fost plagiată într-un mod evident. Nu pot să cred că am plătit pentru a obține acest lucru. Sper ca nimeni altcineva să nu cadă în aceeași capcană.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro: Nume: Gabriela M. Facultate/Universitate: Facultatea de Litere, Universitatea din București Rating: ⭐☆☆☆☆Sunt studentă la Facultatea de Litere și am apelat la RedactareProiecte.ro pentru a redacta o teză importantă pentru mine. Lucrarea pe care am primit-o nu a reflectat deloc munca mea sau cunoștințele mele. Era clar plagiată și fără nicio originalitate. Aceasta nu este doar o încălcare gravă a încrederii academice, ci și o insultă la adresa muncii mele. Sunt profund dezamăgită și sper că alți studenți să nu cadă în aceeași capcană.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com: Nume: Adrian S. Facultate/Universitate: Facultatea de Științe Economice, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca Rating: ⭐☆☆☆☆Ca student la Facultatea de Științe Economice, am simțit că TehnoRedactare.com ar putea fi o soluție pentru a obține o lucrare de licență de calitate. Cu toate acestea, am avut parte de o experiență foarte dezamăgitoare. Lucrarea pe care am primit-o era evident copiată și plină de greșeli grave. Când am încercat să-i contactez pentru a remedia situația, au refuzat să coopereze și să ofere rambursare. Este o rușine că astfel de servicii există și îi îndemn pe ceilalți să evite TehnoRedactare.com.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro: Nume: Maria D. Facultate/Universitate: Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca Rating: ⭐☆☆☆☆Ca studentă la Facultatea de Drept, am apelat la RedactareProiecte.ro pentru o lucrare importantă de seminar. Spre dezamăgirea mea, am primit o lucrare plagiată în mare parte, care nu corespundea deloc cerințelor mele academice. Am încercat să clarific situația, dar am fost ignorată și trecută cu vederea. Este inacceptabil și incorect să profiți de studenți în această manieră, iar RedactareProiecte.ro ar trebui să fie evitat cu orice preț.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com: Nume: Andrei C. Facultate/Universitate: Facultatea de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București Rating: ⭐☆☆☆☆Ca student la Facultatea de Medicină, aveam nevoie de o lucrare de licență foarte serioasă și de înaltă calitate. Am decis să încerc TehnoRedactare.com, dar am fost profund dezamăgit de rezultat. Lucrarea pe care am primit-o era plagiată și nu corespundea standardelor academice. Am fost lăsat în ofsaid cu o lucrare care nu îmi reflecta eforturile și cunoștințele. Sunt extrem de nemulțumit și vă sfătuiesc să căutați alte opțiuni pentru redactarea lucrărilor academice.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro:

 • Nume: Andrei M.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Economie, Universitatea Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA)
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
După ce am plătit o sumă considerabilă pentru o lucrare de licență, am primit un document plin de erori și greșeli flagrante. Nu pot să cred că am avut încredere în RedactareProiecte.ro. Calitatea lucrării a fost atât de scăzută încât nici nu am putut-o folosi, iar profesorii mei au observat imediat că este plagiată. A fost o experiență dezamăgitoare și costisitoare. Nu le recomand pe nimeni să colaboreze cu ei, mai ales dacă sunt studenți de la SNSPA.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com:

 • Nume: Maria G.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Drept, Universitatea din București
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
TehnoRedactare.com a fost o alegere greșită. După ce am plătit pentru o lucrare de masterat, am primit ceva care nu avea nicio legătură cu cerințele mele sau cu domeniul de studiu. A fost clar că lucrarea era copiată și prezentată sub numele meu. Sunt dezamăgită și furioasă că am fost înșelată în acest fel. Această experiență mi-a afectat încrederea în serviciile online și în mediul academic în general.

Recenzie negativă pentru RedactareProiecte.ro:

Nume: Ion P.

 • Facultate/Universitate: Facultatea de Litere, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
RedactareProiecte.ro este un serviciu total neserios. Am plătit pentru o lucrare de licență în literatură și am primit un text plin de greșeli gramaticale și de exprimare. Era evident că lucrarea fusese scrisă de cineva fără cunoștințe în domeniul literaturii. Când am cerut o corectare, mi s-a spus că trebuie să plătesc suplimentar. A fost o pierdere de timp și de bani, și îi sfătuiesc pe toți studenții să evite acest serviciu.

Recenzie negativă pentru TehnoRedactare.com:

 • Nume: Elena D.
 • Facultate/Universitate: Facultatea de Psihologie, Universitatea din Craiova
 • Rating: ⭐☆☆☆☆
Nu am cuvinte să exprim cât de dezamăgită sunt de TehnoRedactare.com. Am comandat o lucrare de licență în psihologie și am primit un document în care era evident că s-au copiat fragmente întregi din surse online. Lucrarea era complet lipsită de originalitate și calitate. Îmi pare rău că am apelat la acest serviciu și nu îl recomand niciunui alt student, mai ales celor de la Universitatea din Craiova.